Головна Новини Суспільство події Суд узяв під варту підозрюваних у вбивстві хірурга Сотника
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд узяв під варту підозрюваних у вбивстві хірурга Сотника

Суд залишив підозрюваних у вбивстві керівника клініки DMK Ukraine, пластичного хірурга Андрія Сотника під вартою на два місяці

15 лютого 2020, 17:29 comments2294
Поділіться публікацією:
Суд узяв під варту підозрюваних у вбивстві хірурга Сотника

Шевченківський районний суд Києва взяв під варту підозрюваних у вбивстві пластичного хірурга Андрія Сотника. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Києва.

Двом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Зокрема, виконавця і його водія заарештували за умисне вбивство, вчинене на замовлення та за попередньою змовою. Другого підозрюваному додатково інкримінується підробка документів.

"За скоєне зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі. Мотиви вчинення злочину встановлюються", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, щоспівробітники Київського управління поліції склали три основні версії вбивства, яке сталося вчора в одному зі спальних районів столиці. Так, за офіційною версією правоохоронців, фізичне усунення успішного пластичного хірурга Андрія Сотника могло відбутися з причини особистих конфліктів, професійної діяльності або можливим фінансовим зобов'язанням. При цьому дружина застреленого Андрія Сотника Юлія, з якою вони разом переїхали з Донецька в Київ і відкрили тут клініку, не може уявити, кому міг перешкодити її чоловік, враховуючи його добрий і поступливий характер.

Нагадаємо, 2 лютого на одній з центральних вулиць Києва сталося вбивство. На місці інциденту загін поліції виявив труп чоловіка, який помер після кількох пострілів в упор. Нападник зник з місця злочину, і для його пошуку був негайно оголошений план перехоплення. Убитим виявився відомий пластичний хірург Андрій Сотник.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!