Головна Новини Суспільство події Водіям в Україні будуть відправляти «листи щастя»: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Водіям в Україні будуть відправляти «листи щастя»: подробиці

У Міністерстві внутрішніх справ України розповіли, що систему автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху на українських дорогах запустять зі столиці

16 лютого 2020, 17:06 comments6661
Поділіться публікацією:
Водіям в Україні будуть відправляти «листи щастя»: подробиці

В Україні незабаром водії будуть отримувати "листи щастя" — постанови про порушення правил дорожнього руху, зафіксовані на відео автоматично на дорогах. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко.

Так, міністерство завершує приготування до запуску системи автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху на українських дорогах. Планують розпочати зі столиці, оскільки там щодня фіксують тисячі випадків недотримання правил. До того ж, в Києві на трасах вже працюють 20 камер, але планується збільшити їх число. Як пояснили у МВС, формувати "листи щастя" будуть у Патрульній поліції, відправляючи постанови водіям поштою.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що тепер замовити заміну втраченого водійського посвідчення можна не виходячи з дому, а через кабінет водія онлайн. Зазначимо, що вхід в е-кабінет водія здійснюється за допомогою кваліфікованого електронного підпису. Отримати підпис можна у підрозділах Міграційної служби – записати на чіп ID-картки або ж за допомогою систем Bank-id і Mobile-id.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!