Головна Новини Суспільство події Стало відомо, який регіон України готовий прийняти українців з Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, який регіон України готовий прийняти українців з Китаю

Названий регіон України, який погодився прийняти українців, які будуть евакуйований з Уханя і скоро прилетять до Києва

19 лютого 2020, 14:29 comments3868
Поділіться публікацією:
Стало відомо, який регіон України готовий прийняти українців з Китаю

Одеська ОДА затвердила ряд додаткових заходів щодо недопущення проникнення коронавіруса COVID-19 в регіон і погодила з медиками план дій, якщо в область прибудуть пацієнти з ознаками хвороби. Про це повідомив губернатор Максим Куций в Facebook.

"Головною госпітальною базою стане інфекційна лікарня Одеси. 20 боксів на 65 місць вже готові до лікування пацієнтів. Лікарня Ізмаїла готова до розгортання додаткової госпітальної бази. Всі реанімаційні відділення області приведені в повну готовність. В області створені бригади швидкого реагування, а резервні групи лікарів пройшли додаткові тренінги", – написав Куций.

Також він вкотре нагадав, що в Україні немає жодного підтвердженого випадку захворювання.

"Однак, Одеська область готова надати медичну допомогу всім українцям і запобігти поширенню хвороби", — підкреслив Куций.

У той же час, Рівненська ОДА офіційно відмовилася приймати евакуйованих з Китаю українців.

Як повідомляло видання "Коментарі", літак Boeing 737-700 NG авіакомпанії SkyUp, який доставить в Україну її громадян після евакуації з китайської провінції Ухань, прибуде в Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Раніше президент Володимир Зеленський попередив усіх політиків, які будуть продовжувати "розганяти" паніку на ґрунті коронавіруса, що евакуйовані з Уханя українці будуть переселені до них додому. "

Я хочу звернутися до деяким політичним партіям, які, — ми це знаємо завдяки правоохоронним органам, — звертаються до місцевих жителів і підбурюють їх перекривати дороги. Ми повинні розуміти: ми забираємо своїх громадян, які такі ж громадяни України, як і ми. А з приводу цих політичних "товаришів": якщо будете перекривати дороги та підбурювати людей, я особисто привезу наших громадян в Кончу-Заспу у ваші особняки", — уклав глава держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!