Головна Новини Суспільство події МВС офіційно назвало місце, де розмістять евакуйованих українців
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС офіційно назвало місце, де розмістять евакуйованих українців

Стало відомо, куди повезуть евакуйованих з Уханя українців на карантин

20 лютого 2020, 10:42 comments3028
Поділіться публікацією:
МВС офіційно назвало місце, де розмістять евакуйованих українців

Евакуйованих з Китаю українців та іноземців розмістять на карантин у медичному центрі Нацгвардії "Нові Санжари" у Полтавській області. Про це повідомили у прес-служба МВС.

"Спеціальним транспортом ДСНС України у супроводженні та під охороною поліції вони будуть доставлені на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" в Полтавській області", — йдеться в повідомленні.

Протягом двох тижнів вони будуть знаходитися в обсервації з забезпеченням суворого режиму санітарного епідеміологічного контролю та безпеки.

В даний момент, за інформацією МВС, загрози здоров'ю громадян відсутні, спільно з Моз проводяться активні профілактичні заходи.

Також МВС закликало громадян України не піддаватися на провокації, не порушувати закон, дотримуватися громадського порядку і безпеки, не вчиняти протиправних дій і з розумінням поставитися до необхідності прийняття таких тимчасових обмежувальних заходів щодо наших громадян і іноземців, які потребують допомоги держави Україна у складній ситуації.

Як повідомляло видання "Коментарі", 20 лютого в міжнародному аеропорту "Бориспіль" під Києвом приземлився літак рейсу PQ7302, з українцямив та іноземцями, яких евакуювали з епіцентру коронавирусной інфекції, китайського міста Ухань

Літак сів в 9:39. Це підтверджують і дані з онлайн-табло аеропорту: літак рейсу PQ7302 прибув в 9:38 у термінал Всі необхідні процедури забезпечує Міністерство охорони здоров'я і співробітники ДСНС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!