Головна Новини Суспільство події Оприлюднені фото, як працюють епідеміологи в Нових Санжарах
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднені фото, як працюють епідеміологи в Нових Санжарах

Стало відомо, як у Нових Санжарах працюють епідеміологи і що вони роблять

22 лютого 2020, 12:46 comments1734
Поділіться публікацією:
Оприлюднені фото, як працюють епідеміологи в Нових Санжарах

В медичний центр В Нових Санжарах Полтавської області прибули епідеміологи і зібрали у евакуйованих українців та іноземців матеріал з носової порожнини, аби провести перевірку на коронавірус. Про це написав журналіст Олександр Махов на сторінці в Facebook.

"На санбазу Нацгвардії прибули епідеміологи. Збирають матеріал з носової порожнини на коронавірус у пасажирів літака та членів екіпажу рятувальної місії. Аналізи відвезуть до Києва в лабораторію. Я вже здав. Трохи неприємно, але терпимо", — пише журналіст.

   


Як повідомляло видання "Коментарі", в Китаї чоловік, який вилікувався від коронавірусу виявився заражений повторно, він підхопив вірус в провінції Сичуань.

У хворого в столиці Сичуані Ченду виявили позитивний результат тесту на вірус під час регулярного обстеження через 10 днів після виписки з лікарні.

Також ми писали про те, що інкубаційний період коронавірусу може бути довше двох тижнів Повідомляється, що у 70-річного жителя Китаю симптоми захворювання з'явилися тільки через 27 днів після зараження. Чоловік прізвища 24 січня повернувся в Шэньнунцзя, на північно-заході Хубей, зі східної частини Эчжоу, де він був у тісному контакті зі своєю інфікованої сестрою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!