Головна Новини Суспільство події Залучили авіацію і катери: Україна посилила охорону адмінкордону з Кримом
commentss НОВИНИ Всі новини

Залучили авіацію і катери: Україна посилила охорону адмінкордону з Кримом

Особлива увага приділяється морю та узбережжю

22 лютого 2020, 23:56 comments3775
Поділіться публікацією:
Залучили авіацію і катери: Україна посилила охорону адмінкордону з Кримом

Державна прикордонна служба посилила контроль на адміністративному кордоні з анексованим Кримом та узбережжі Чорного та Азовського морів, повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"Прикордонниками Південного регіонального управління та Регіонального управління морської охорони проводяться спеціальні заходи з залученням мобільних підрозділів, прикордонної авіації, кораблів та катерів морської охорони", — сказано в повідомленні.

Наголошується, що метою заходів є стабілізація обстановки на кордоні з анексованим Кримом та узбережжі Чорного та Азовського морів у зоні відповідальності Херсонського та Бердянського прикордонних загонів.

Основну увагу прикордонники будуть приділяти повітряному пошуку порушників законодавства України, перевірці берегової смуги та законності перебування човнів і катерів у морі.


Як повідомляв сайт "Коментарі", у Державній прикордонній службі показали, як собаки допомагають їм у роботі. За даними відомства, 45% затримань на українському кордоні відбувається завдяки службовим собакам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!