Головна Новини Суспільство події У МОЗ спростували зараження коронавірусом на Закарпатті: «підозра знята»
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ спростували зараження коронавірусом на Закарпатті: «підозра знята»

Хворий українець на Закарпатті, який спілкувався до цього з китайцем, заражений не коронавірусом

25 лютого 2020, 16:47 comments1796
Поділіться публікацією:
У МОЗ спростували зараження коронавірусом на Закарпатті: «підозра знята»

Нещодавно в мережі поширилася інформація про те, що одного з жителів Закарпаття підозрюють в зараженні коронавірусною інфекцією. Цей факт сьогодні спростували у Міністерстві охорони здоров'я України, про що стало відомо під час брифінгу в Нових Санжарах, Полтавська область.

Так, медіа Мукачева писали про хворого українця, який напередодні контактував з громадянином Китаю в Угорщині. Після того, як мешканець звернувся до медиків, в Берегово була створена протиепідемічна комісія та прийнято рішення госпіталізувати чоловіка в обласну інфекційну лікарню з використанням спецзасобів захисту.

Як розповів в. о. генерального директора Центру громадського здоров'я Ігор Кузин, клінічна картина захворювання українця не відповідає новому типу коронавірусу COVID-19.

"Чоловіка госпіталізували вчора, вже 10 діб тривають клінічні прояви. Температура підвищена, але не така, як при інфікуванні коронавірусом. Після клінічного і епідеміологічного обстеження встановили, що випадок не підпадає під клінічний прояв нової коронавірусної інфекції, тому така підозра була знята", — заявив він.

Також він зазначив, що місцеві медики оперативно відреагували в цій ситуації. Кузін підкреслив, що в Україні заражених "уханьським" вірусом немає.

Раніше "Коментарі" писали, що коронавірус б'є і по фондових ринках: 500 найбагатших людей світу за добу втратили 139 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!