Головна Новини Суспільство події Бувай, зима: замість смертельного урагану в Україні - сонце і позначки в +15 градусів тепла
commentss НОВИНИ Всі новини

Бувай, зима: замість смертельного урагану в Україні - сонце і позначки в +15 градусів тепла

Синоптики розповіли про прогноз погоди в Україні на 26 лютого

26 лютого 2020, 08:00 comments2467
Поділіться публікацією:
Бувай, зима: замість смертельного урагану в Україні - сонце і позначки в +15 градусів тепла

Після урагану "Юлія", який став справжнім лихом для багатьох українських міст, де літали дерева, дахи і навіть міст, погода в країні починає налагоджуватися. Як повідомили в Українському гідрометцентрі, максимальні відмітки сьогоднішнього дня — 15 градусів тепла, а пориви вітру в регіонах не перевищать 12-ти метрів на секунду.

Так, найтепліше буде сьогодні у Вінниці ( +15), а в Сімферополі та Чернівцях повітря прогріється до +14-ти. На пару градусів нижче стовпчики термометрів покажуть в Одесі, Херсоні та Миколаєві, де очікується сонячна погода. +10... +12 прогнозують для Запоріжжя, Херсону, Кропивницького та Черкас, де також буде без опадів.

Тепло очікується і на західній Україні, де температура буде коливатися від 7 до 15 тепла, однак тут можливі дощі. Тим часом, на сході повітря прогріється до +10-ти, а в Києві очікується на градус тепліше і теж сонячно.

Лютнева "весна" буде недовгою. Вже прийдешньої ночі очікується сніг з дощем по всій Україні, а стовпчики термометра покажуть +4... +6 градусів.
picture



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!