Головна Новини Суспільство події Від коронавірусу помер топ-чиновник Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавірусу помер топ-чиновник Ірану

У лікарні Тегерану помер член Вищої ради країни, який консультував Верховного лідера Ірану Алі Хаменеї

2 березня 2020, 15:15 comments1868
Поділіться публікацією:
Від коронавірусу помер топ-чиновник Ірану

В Ірані офіційно підтвердили, що серед жертв коронавірусу — член вищої ради, який був радником Верховного лідера країни. Мохаммаду Мирмохаммаді було 76 років, і він помер від нового вірусу в лікарні Тегерану. Про це пише місцеве видання Yeni Safak.

Відомо, що в різні роки Мохаммад обіймав різні топ-посади, був членом парламенту від провінції Кум, а два роки тому став членом Вищої ради країни і консультував Верховного лідера Алі Хаменеї. Згідно з останніми даними, в Ірані через коронавірус загинуло 54 людини.

Як раніше повідомляли "Коментарі", інтернет рясніє історіями про життя чотирьох українських "уханьців", яких не взяли на борт літака через температуру та відмову залишити собаку. Втім, у полі зору дипломатів, які через коронавірус зараз вирішують питання про повернення наших додому, потрапили не всі. Так, 24-річний одесит В'ячеслав Усов не був у списку тих, кого відправили на карантин у Нові Санжари. В ексклюзиві "Коментарів" хлопець розповів, що змушений був лазити через паркани, щоб дістати їжу, а тепер мріє опинитися в ізоляції в Україні, де буде в безпеці і без постійного відчуття голоду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!