Головна Новини Суспільство події В Україну прийшла аномальна весна: знову чекаємо на зиму і різкий стрибок у літо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну прийшла аномальна весна: знову чекаємо на зиму і різкий стрибок у літо

Згідно з прогнозом синоптиків, середина березня здивує українців зимовими показниками на стовпчиках термометрів. У квітні в Україні очікуються заморозки, а вже в травні прийде справжнє літо

3 березня 2020, 16:31 comments10863
Поділіться публікацією:
В Україну прийшла аномальна весна: знову чекаємо на зиму і різкий стрибок у літо

Аномально тепла зима плавно перейшла в таку ж аномальну весну. Згідно з прогнозом синоптиків, середина березня здивує зимовими показниками на стовпчиках термометрів, у квітні настануть заморозки, а вже в травні прийде справжнє літо. Про це повідомляє Agravery з посиланням на начальника відділу агрометеорології Українського гідрометцентру Тетяну Адаменко і народного синоптика Володимира Деркача.

За словами експертів, у березні можливе повернення зими, а також опади. Прохолодним буде і квітень, який теж почнеться з невеликих опадів. У середині місяця, за словами Володимира Деркача, настає потепління, яке в травні перейде у справжнє літо. На початку останнього місяця весни синоптики прогнозують невеликі дощі. Найспекотніше буде на заході країни.

Як раніше повідомляли "Коментарі", судячи з того, що всі три місяці зими середня температура в Києві була плюсовою, склавши 2 градуси, метеорологи прийшли до висновку, що зими у столиці в цьому сезоні не було.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!