Головна Новини Суспільство події Погода в Україні сьогодні: де збережеться весняне тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні сьогодні: де збережеться весняне тепло

З завтрашнього дня синоптики обіцяють дощі для всіх регіонів України, і коли в нашу країну прийде антициклон, поки точно невідомо

5 березня 2020, 07:15 comments1763
Поділіться публікацією:
Погода в Україні сьогодні: де збережеться весняне тепло

Сьогодні західна частина України опиниться під куполом циклону, в іншій же буде сонячно і по-весняному тепло. Як розповіли в Українському гідрометцентрі, максимальна температура сьогоднішнього дня складе +18 градусів (дивися ілюстрацію).

Так, настільки тепло 5 березня буде в Харкові, Донецьку та Дніпрі, на градус менше — в Луганську, Полтаві та Запоріжжі. На півдні країни очікується, в середньому, 15 тепла, як у Києві, Чернігові та Черкасах. Тим часом, у західній Україні, яку вже який день поспіль накривають дощі, максимально повітря прогріється до +12-ти у Вінниці. У середньому, температура в обласних центрах буде коливатися від +5-ти до +8 градусів.

Вже з завтрашнього дня обіцяють дощі для всіх регіонів України, і коли в нашу країну прийде антициклон, поки точно невідомо. Втім, весняне тепло збережеться, як мінімум, до понеділка: на наступному тижні, в середньому, обіцяють 12 градусів тепла.

picture

Нагадаємо, аномально тепла зима плавно перейшла в таку ж аномальну весну. Згідно з прогнозом синоптиків, середина березня здивує зимовими показниками на стовпчиках термометрів, у квітні настають заморозки, а вже в травні прийде справжнє літо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!