Головна Новини Суспільство події Шерше ля фам: подробиці ліквідації бойовика "Гіві" розкрито
commentss НОВИНИ Всі новини

Шерше ля фам: подробиці ліквідації бойовика "Гіві" розкрито

Одіозного бойовика "Гіві" погубила його пристрасть до жінок.

6 березня 2020, 09:49 comments2777
Поділіться публікацією:
Шерше ля фам: подробиці ліквідації бойовика "Гіві" розкрито

Знищити терориста Михайла Толстих, більш відомого як "Гіві", допомогла блондинка. Подробиці ліквідації донецького бойовика розкрив Олег Сугерей, котрий називає себе агнетом Служби безпеки України.

Командир батальйону бойовиків "Сомалі" — "Гіві" — став відомий, зокрема, завдяки публічним тортурам над українськими військовими. Він відрізнявся особливою жорстокістю і не мав ні краплі жалю до полонених. Однак, як виявилося, сам він страшенно боявся смерті. Особливо цей страх посилився, коли проукраїнським силам вдалося знищити ще одного терориста — "Моторолу". Бойовики, як відомо, були близькі один з одним. І нерідко разом здійснювали свої страшні злочини.

У жовтні 2016 року "Моторолу" підірвали в ліфті його будинку в Донецьку. Після цього терорист "Гіві" став максимально обережним. Він побоювався буквально всього, що його оточувало, і боявся виходити з власного будинку. Але українські спецслужби врахували і це. Операцію з ліквідації бойовиків вони готували протягом двох років, каже Олег Сугерей. Силовики вивчили всі звички "Гіві" і, нарешті, знайшли його слабке місце.

Цим слабким місцем виявилася любов до жінок. Вона, зрештою, й занапастила жорстокого бойовика.

"Гіві" був ліквідований менше, ніж через півроку після "Мотороли". Михайла Толстих підірвали в його власному кабінеті в Донецьку 8 лютого 2017 року. Проникнути туди і закласти вибухівку вдалося "відомій блондинці". Саме так її називає агент, який забезпечував їй прикриття.

"Гіві" був досить відомою медійної особистістю. Про ватажка найманців, які приїжджали воювати на Донбас, часто писали в російських ЗМІ. А після його смерті на окупованих територіях влаштували показовий похорону і триденний траур.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що бойовики обстріляли ділянку розведення військ на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!