Головна Новини Суспільство події На борту 49 українців: у США знайшли коронавірус на круїзному лайнері
commentss НОВИНИ Всі новини

На борту 49 українців: у США знайшли коронавірус на круїзному лайнері

Було відомо про 21 випадок зараження коронавірусом на круїзному лайнері Grand Princess в США, виявилося, що на борту є й українці

7 березня 2020, 13:37 comments2189
Поділіться публікацією:
На борту 49 українців: у США знайшли коронавірус на круїзному лайнері

На круїзному судні Grand Princess, який нещодавно внаслідок коронавірусу ізолювали біля берегів Каліфорнії в США, знаходяться 49 громадян України. Про це пише "Українська правда", посилаючись на директора Департаменту консульської служби МЗС України Сергія Погорельцева.

Інформація про те, чи є серед заражених коронавірусом на кораблі наші співвітчизники – ще уточнюється. Зараз лайнер перебуває на рейді біля берегів Північної Каліфорнії. Всього на борту знаходиться 3500 осіб, з яких 1100 – екіпаж. Там є громадяни 54 країн.

Повідомляється, що перевірити пасажирів Grand Princess вирішили після того, як помер від "китайської" лихоманки чоловік, який відпочивав в лютому на цьому лайнері. Місцева влада тимчасово заборонила ввійти кораблю у гавань Сан-Франциско, а тести на Covid-2019 доставили на борт вертольотами берегової охорони США.

Нагадаємо, що на борту круїзного корабля Grand Princess позитивний результат на наявність коронавірусної інфекції підтвердили у 21 людини.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що число заражених коронавірусом перевищило 100 тисяч, а 21 людина захворіла на круїзному лайнері в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!