Головна Новини Суспільство події Фотофакт: працівниці заводу перевтілилися у героїнь відомих картин
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотофакт: працівниці заводу перевтілилися у героїнь відомих картин

Завод на Дніпропетровщині на честь 8 березня влаштував для співробітниць креативну фотосесію, надихнувшись образами Джоконди, Клеопатри і Фріди Кало

7 березня 2020, 14:34 comments4742
Поділіться публікацією:
Фотофакт: працівниці заводу перевтілилися у героїнь відомих картин

В Дніпропетровської області один із заводів на честь Міжнародного жіночого дня затіяв незвичайну фотосесію: співробітниці компанії – машиністки кранів та інженерки – позували на локаціях підприємства в образах із всесвітньо відомих полотен.

Відтворили знамениті жіночі образи інженер-програміст, машиністка крана, сортувальник-здавальник металу, спеціаліст управління з планування виробництва, емалювальниця, які працюють в металургійній компанії "Інтерпайп". Фотографії опубликовані на сторінці компанії в Facebok. Надихалися на фотосесії образами "Золотої Адель" Густава Клімта, "Джоконди" Леонарда да Вінчі, "Мерилін Монро" Енді Уорхола, дівчини з "Бару "Фолі-Бержер" Едуарда Мане, "Невідомої" Івана Крамського, "дівчини з перловою сережкою", Фріди Кало та Клеопатри. У компанії підкреслюють, що промисловість і мистецтво можуть чудово доповнювати один одного.

Раніше портал "Коментарі" писав, що британки різних віків оголилися для благодійного календаря. Жінки віком від 20 до 80 років позували на тракторі і з дрилем, щоб допомогти в лікуванні раку молочної залози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!