Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на вівторок: скільки триватиме весна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на вівторок: скільки триватиме весна в Україні

Весь тиждень в Україні, згідно з прогнозом погоди, сонце буде змінювати дощі і навпаки, проте денна температура не впаде нижче 12 градусів тепла

10 березня 2020, 08:00 comments2548
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди на вівторок: скільки триватиме весна в Україні

У вівторок практично вся Україна опиниться під куполом антициклону. Лише у Миколаєві та Одесі прогнозують невеликі дощі. А ось в інших містах сьогодні очікується справжня весна (дивися ілюстрацію).

Як повідомили в Українському гідрометцентрі, максимальна відмітка 10 березня складе 18 градусів тепла. Таку температуру сьогодні стовпчики термометрів покажуть у Херсоні, Миколаєві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку і Харкові. У цих містах синоптики прогнозують сонячну погоду. Тим часом, в західній Україні, в середньому, температура складе +8... +10 тепла. У Києві буде сонячно, а позначки будуть коливатися від +13 до +15 градусів.

Весь тиждень сонце буде змінювати дощі і навпаки. Однак денна температура не впаде нижче 12 градусів тепла, так що весні цього тижня ніщо не завадить.
picture

Як раніше повідомляли "Коментарі", судячи з того, що всі три місяці зими середня температура в Києві була плюсовою, склавши +2 градуси, метеорологи прийшли до висновку, що зими у столиці в цьому сезоні не було.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!