Головна Новини Суспільство події Аномальна весна: коли в Україну прийде відчутне похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Аномальна весна: коли в Україну прийде відчутне похолодання

Згідно з прогнозом синоптиків, погода в Україні буде мінливою: завтра вигляне сонце, але через день в країну повернуться дощі

11 березня 2020, 08:15 comments1824
Поділіться публікацією:
Аномальна весна: коли в Україну прийде відчутне похолодання

Сьогодні практично вся Україна потрапила під купол циклону. Про це повідомляє Український гідрометцентр, попереджаючи, що в багатьох регіонах день видасться дощовим (дивись малюнок).

Так, невеликий дощ сьогодні очікується скрізь, крім півдня. Там стовпчики термометрів покажуть максимум цього дня: в Одесі та Миколаєві прогнозують +16 градусів, у Херсоні та Сімферополі — до 15-ти тепла. На сході і заході країни сьогодні +10...+12 градусів. У Києві буде трохи прохолодніше: до 11-ти тепла.

Вже завтра в Україну знову повернеться сонце, правда, ненадовго. До кінця цього тижня синоптики обіцяють дощі. У вихідні очікується відчутне похолодання: в неділю стовпчики термометрів впадуть до +5-ти градусів.

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що аномально тепла зима плавно перейшла в таку ж аномальну весну. Згідно з прогнозом синоптиків, середина березня здивує зимовими показниками на стовпчиках термометрів, у квітні настають заморозки, а вже в травні прийде справжнє літо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!