Головна Новини Суспільство події Бойовики атакували школу у Мар'їнці
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики атакували школу у Мар'їнці

Снаряди бойовиків полетіли в школу в Мар'їнці. Дітей посеред уроків ховали в бомбосховище.

11 березня 2020, 11:36 comments2185
Поділіться публікацією:
Бойовики атакували школу у Мар'їнці

Бойовики обстріляли житлові райони прифронтової Мар'їнки. Снаряди полетіли в бік міської школи, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook.

Бойовики взяли під приціл прифронтову Мар'їнку в Донецькій області. Поруч з містом розташовані позиції українських військових. Їх окупанти накривають вогнем досить часто. Однак, цього разу ворожі снаряди полетіли зовсім в іншу сторону. Спочатку бойовики обстрілювали житлові квартали, а потім, і зовсім, розгорнули зброю в бік місцевої школи.

Це сталося напередодні після обіду. Учні залишилися в школі на сьомий урок. У вихованців молодшої школи, як раз, була група продовженого дня. Але раптом просто посеред уроків вчителі та школярі почули гуркіт снарядів. Дітей, а серед них учні старшої та молодшої школи, терміново почали виводити в бомбосховище. Воно розташоване в будівлі школи, тому евакуацію вдалося провести досить швидко. До того ж, персонал не раз відпрацьовував, як їм діяти в разі обстрілу.

"Окупанти влаштували мешканцям Мар'їнки дуже гучний режим "тиші", зокрема, учнів та персоналу школи №2", — повідомили в штабі.

Школу бойовики атакували з гранатометів і стрілецької зброї. На щастя, обійшлося без жертв. Як тільки обстріл припинився, учнів і працівників школи розвезли по домівках правоохоронці.

Раніше, нагадаємо, бойовики обстріляли житлові будинки в районі окупованій Горлівки.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!