Головна Новини Суспільство події Кабмін вводить карантин через коронавірус по Україні – нардеп Сюмар
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін вводить карантин через коронавірус по Україні – нардеп Сюмар

Нардеп Вікторія Сюмар повідомила, що уряд вирішив запровадити карантин на усій території країни

11 березня 2020, 13:27 comments8679
Поділіться публікацією:
Кабмін вводить карантин через коронавірус по Україні – нардеп Сюмар

Кабінет міністрів України вирішив ввести карантин через небезпеку поширення коронавірусу на території усієї держави. Про це повідомила нардеп від "Європейської солідарності" Вікторія Сюмар на своїй сторінці у Facebook.

Так, за словами парламентарки, карантин діятиме 3 тижні – від завтра до 3 квітня. Зокрема карантин передбачає закриття навчальних закладів, заборону масових зібрань понад 200 осіб та закриття авіасполучення з деякими країнами.

Повідомляється, що також буде закрита більша частина КПП: з 219 лишиться 49. Крім того, Сюмар написала, що уряд виділив 100 млн грн на закупівлю товарів індивідуального захисту у приватних внутрішніх компаніях.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів, чи не замовчують статистику щодо коронавірусу. За його словам, Східна Європа наразі менш підпала під вплив атаки коронавірусу, тому в Україні зафіксований лише один випадок зараження, що є втішною статистикою у порівнянні з іншими країнами.

Додамо, що в Україні зафіксований 1 випадок захворювання у Чернівцях. Усього ж на сьогодні отримали 43 підозри на коронавірус, перевірили вже 41 – усі результати негативні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!