Головна Новини Суспільство події Гаврилюк за кермом: "козак" розповів, на скільки його зарплата в таксі вище депутатської
commentss НОВИНИ Всі новини

Гаврилюк за кермом: "козак" розповів, на скільки його зарплата в таксі вище депутатської

Колишній нардеп від "Народного фронту", відомий активіст часів Євромайдану і "козак" Михайло Гаврилюк розповів про свою роботу в таксі і плани на майбутнє

11 березня 2020, 13:50 comments2948
Поділіться публікацією:








Гаврилюк за кермом: "козак" розповів, на скільки його зарплата в таксі вище депутатської

Нещодавно Мережу підірвала новина про те, що колишній нардеп від "Народного фронту" — відомий активіст часів Євромайдану і "козак" Михайло Гаврилюк — тепер працює звичайним таксистом у столиці. Екс-нардеп в інтерв'ю для програми "Підсумки тижня" зізнався, що тепер він заробляє більше, ніж це вдавалося в кріслі Верховної Ради.

За словами Гаврилюка, у нього вільний графік, і в годину він може заробити близько тисячі гривень. В місяць зарплата Гаврилюка становить від 15 до 30 тисяч в залежності від замовлень. У Раді, за словами "козака", він заробляв в рази менше: близько 4 тисяч в місяць. Втім, екс-нардеп не став приховувати, що сподівався знайти іншу роботу: бути може, директором. Але так як такої не знайшлося, а жити за щось було потрібно, він почав таксувати, в майбутньому маючи намір змінити сферу діяльності.

Як раніше повідомляли "Коментарі", на водія, схожого на відомого активіста і колишнього народного депутата, звернула увагу киянка Ганна Залізняк, яка виклала відповідний знімок в Мережу. Як розповів сам Гаврилюк, він повернувся до звичайного темпу життя. Більш того, дуже радий цьому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!