Головна Новини Суспільство події Коли водіям чекати «листи щастя»: в Україні презентували систему відеофіксації перевищення швидкості
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли водіям чекати «листи щастя»: в Україні презентували систему відеофіксації перевищення швидкості

Стало відомо, як працюватиме система автоматичної фіксації перевищення швидкості на дорогах

12 березня 2020, 14:02 comments3059
Поділіться публікацією:
Коли водіям чекати «листи щастя»: в Україні презентували систему відеофіксації перевищення швидкості

В Україні з 1 травня запустять систему автоматичної фіксації перевищення швидкості на дорогах. Як вона працюватиме, сьогодні перевірив президент України Володимир Зеленський, передає прес-служба Офісу президента.

Так, у Центрі фіксації порушень швидкісного режиму патрульні будуть бачити, як швидко рухалось авто і на скільки була перевищена швидкість. Крім того, правоохоронцю буде доступна інформація про відповідальну особу та сам транспортний засіб, зокрема відповідність номерного знака марці авто. Тому система поможе ще й знаходити авто, які перебувають у розшуку чи в угоні. Повідомляється, що після перевірки всіх даних поліцейський підписуватиме постанову про адміністративне порушення. Постанови відправлятимуть через "Укрпошту", а також вона з’являтиметься в електронному кабінеті водія на сайті МВС. При цьому, передбачений випробувальний термін, щоб водії могли ознайомитися з роботою системи.

За словами гаранта, завдяки системі відеофіксації порушень швидкісного режиму можна буде значно зменшити смертність на українських дорогах. Планують впровадити новинку не лише у столиці та Київській області, а й в усій Україні.

Раніше "Коментарі" писали, що чотири українських міста опинилися в рейтингу міст з найбільш перевантаженими дорогами у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!