Головна Новини Суспільство події "ЛНР" хоче перекрити кордон з "інфікованою" Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

"ЛНР" хоче перекрити кордон з "інфікованою" Україною

В окупованому Луганську заявили, що можуть закрити кордон з Україною у зв'язку з трьома підтвердженими випадками коронавірусу

13 березня 2020, 11:00 comments2997
Поділіться публікацією:
"ЛНР" хоче перекрити кордон з "інфікованою" Україною

"Влада" так званої ЛНР заявила, що може закрити кордон з Україною у зв'язку з трьома підтвердженими випадками коронавірусу в нашій країні. Втім, місцеві медики кажуть, що це може призвести до важких наслідків. Про це пишуть ЗМІ окупантів.

За словами "головного державного санітарного лікаря" "ЛНР" Дмитра Докашенка, випадків китайської лихоманки у них немає, тому "чиновники" можуть прийняти рішення перекрити "республіканський кордон". За словами Докашенка, це може бути чреватим: багато жителів Донбасу отримують пенсію в Україні, яку можуть втратити. Медик каже, що вимушена міра може обернутися важкою соціальною ситуацією.

Нагадаємо, днями бойовики обстріляли житлові райони прифронтовій Мар'їнки. Поруч з містом розташовані позиції українських військових. Їх окупанти накривають вогнем досить часто, однак у цей раз ворожі снаряди полетіли зовсім в іншу сторону. Спочатку бойовики обстрілювали житлові квартали, а потім і зовсім розгорнули зброю в бік місцевої школи. Коли пролунав гуркіт снарядів, дітей екстрено повели в бомбосховище. Відомо, що школу бойовики атакували з гранатометів і стрілецької зброї. На щастя, обійшлося без жертв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!