Головна Новини Суспільство події Спортсмени, міністри і «Форрест Гамп»: які відомі люди заразилися коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Спортсмени, міністри і «Форрест Гамп»: які відомі люди заразилися коронавірусом

Через коронавірус футболістів «Ювентуса» і «Челсі» довелося ізолювати, а в Ірані померло кілька політиків

13 березня 2020, 16:33 comments8529
Поділіться публікацією:
Спортсмени, міністри і «Форрест Гамп»: які відомі люди заразилися коронавірусом

Щодня з'являються новини про зараження коронавірусом жителів тієї чи іншої країни. Не обходить стороною "китайська"лихоманка й відомих особистостей – голлівудських зірок, популярних спортсменів і діячів політики. "Коментарі" зібрали інформацію про всіх публічних людей, постраждалих від коронавірусної пандемії.

TkFksnaMB40QudrayxwEWqp5y.jpg

Голлівуд: коронавірусом заразився "Форрест Гамп"

На своїй сторінці в Instagram зірка "Форрест Гампа" і "Зеленої милі" зізнався, що симптоми "китайської" лихоманки у нього і його дружини з'явилися під час поїздки в Австралію. Актор розповів, що разом з дружиною Ритою вони спочатку почувалися втомленими, але незабаром з'явилися біль у горлі, озноб і висока температура. Щоб виключити коронавірус, Хенкс здав тест, однак той виявився позитивним. Зараз подружжя перебувають вдома в самоізоляції, почувають себе задовільно і обіцяють дотримуватися медпротоколів.

Спорт: жертвами пандемії стали зірки футболу і баскетболу

Так, футболіст італійського гранда "Ювентуса" Даніелє Ругані здав тест на коронавірус, який виявився позитивним. Відомо, що хвороба італійця протікає безсимптомно. За ним коронавірус виявили у нападника генуезького клубу "Сампдорії" Маноло Габбьядіні. Під удар коронавірусу потрапив і футболіст "Челсі" Каллума Хадсон-Одої, який помітив у себе симптоми, схожі на застуду. В цілях обержності спортсмен не відвідував тренування, але після позитивного результату аналізів було вирішено відправити на карантин гравців, тренерів та персонал, які днями спілкувалися з хворим. Відзначається, що стан футболіста стабільний. Тоді як у Німеччині коронавірус діагностували у центрального захисника "Ганновера 96" Тімо Хюберса. 23-річний гравець став першим футболістом-професіоналом в країні, який заразився на новий вірус. Щоправда, гравець не контактував в останні дні з командою, тому Хюберса відправили на домашній карантин, а команда — продовжує підготовку до матчів.

Крім того, знайшли "китайський" вірус у власника футбольного клубу "Олімпіакос" Євангелоса Марінакіса. Потім в Англійській прем'єр-лізі на невизначений термін перенесли матч між "Манчестер Сіті" та "Арсеналом", оскільки гравці могли контактувати з зараженим Марінакісом. Додамо, що футболісти і деякі співробітники клубу пішли на двотижневий карантин. Також стало відомо, що і тренер лондонського "Арсеналу" 37-річний Мікель Артета інфікувався коронавірусом. Тренувальна база клубу закрита, гравці пішли в самоізоляцію.

У баскетболі теж не обійшлося без жертв коронавірусу. Так, НБА призупинила сезон після звістки про те, що заразився вірусом центровий баскетбольної команди "Юта Джазз" Руді Гобер. Додамо, що перед цим спортсмен "відзначився" одним вчинком: жартома помацав всі мікрофони журналістів, коли його запитали про небезпеку коронавірусу. Так Гобер жартував над панікерами, але "дошуткував" і сам захворів, спровокувавши масу мемів у соцмережах.

Політика: смертельні випадки в Ірані та хворий міністр у Франції

В Австралії новим різновидом коронавірусу заразився міністр внутрішніх справ Пітер Даттон. Відомо, що він прокинувся з температурою та болем у горлі, потім вирішив перевіритися на коронавірус – діагноз підтвердився. Поки що Даттон знаходиться у лікарні, але почувається добре.

В Іспанії коронавірус виявили у міністра рівних можливостей Ірен Монтеро. Додамо, що вона перед цим брала участь у марші 8 березня, де була велика кількість людей. Також знайшли коронавірус у члена іспанського Конгресу і генерального секретаря ультраправої партії Vox Хав'єра Ортеги Сміта. У партії вирішили відправити всіх своїх депутатів додому, щоб ті працювали віддалено.

У Польщі ж "китайську" лихоманку підтвердили у командувача Збройними силами генерала Ярослава Міки. Привіз він "сувенір" з Німеччини.

А ось у Великобританії коронавірусна інфекція дісталася до заступника міністра охорони здоров'я і члена парламенту Надін Дорріс. Жінка залишилася на домашньому карантині, а її оточення – перевіряють медики. При цьому, 62-річна чиновниця заявила, що відчуває себе погано, але припускає, що гірше вже не буде. Більше турбується про свою 84-річну маму, яка живе з нею і вже почала кашляти.

Тоді як у Франції захворів міністр культури Франк Рістер. Згідно з даними медиків, минулого тижня міністр брав участь у Національних зборах, за підсумками яких коронавірус виявили у сімох людей, в тому числі й депутати. Після перших ж симптомів хвороби Рістер зробив тест на коронавірус, який виявився позитивним. В оточенні міністра кажуть, що той відчуває себе задовільно, і почуває себе як хворий на "невеликий грип". До речі, від госпіталізації топ-чиновник Франції відмовився і перебуває у карантині у себе вдома. Більш того, найближчі два тижні Рістер продовжить роботу віддалено. Також відомо, що госпіталізували у важкому стані 68-річного представника Ельзасу в національних зборах Франції Жан-Люка Райцера.

В Італії знайшли інфекцію у керівника правлячої Демократичної партії Нікола Зінгаретті. Зараз він знаходиться в самоізоляції, його сім'я також дотримується протоколів, а місцеве відділення охорони здоров'я зв'язується з людьми, з якими політик спілкувався в останні дні.

Найбільшу кількість постраждалих від коронавірусу політиків і чиновників зафіксовано в Ірані. Там захворів міністр промисловості Реза Рахмані, віце-президент з питань жінок та сім'ї Масуме Ебтекар і віце-міністр охорони здоров'я Ірадж Харірчі.

А ось в Канаді захворіла дружина прем'єр-міністра Джастіна Трюдо Софі. Втому жінка відчула після поїздки в Лондон. Разом з чоловіком вона буде перебувати в ізоляції. Симптоми хвороби у Софі Трюдо слабкі, сам прем'єр-міністр почувається добре,

На жаль, кілька політичних діячів не змогли впоратися з коронавірусною напастю. Так, помер колишній посол Ірану у Ватикані та Єгипті Хаді Хосроушахі. Також в Ірані коронавірус вбив члена вищої ради, який був радником Верховного лідера країни, Мохаммаду Мирмохаммаді. Після нього помер колишній посол Ірану в Сирії Хосейн Шейхольіслам, а також загинула від ускладнень через коронавірусну хворобу іранський депутат Фатіма Рахбар.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Трамп закрив кордони від Європи: у ЄС відреагували на його рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!