Головна Новини Суспільство події Стало відомо, яким знакам зодіаку пощастить наприкінці березня
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яким знакам зодіаку пощастить наприкінці березня

Астрологи розповіли, яких знаків зодіаку чекають щасливі події в кінці цього місяця

14 березня 2020, 21:00 comments11037
Поділіться публікацією:
Стало відомо, яким знакам зодіаку пощастить наприкінці березня

Зірки обіцяють початок білої смуги в кінці березня для трьох знаків зодіаку. У числі щасливчиків – Близнюки, Лев і Скорпіон. Так, зима у цих знаків могла не задатися, але астрологи запевняють – друга половина березня все змінить.

Близнюки взимку зіткнулися з труднощами на роботі й у сім'ї, а деякі навіть занурилися в депресію. Звичайно ж, все це заважало їм рухатися вперед. Але настав час нових сил: у другій половині березня Близнюки знайдуть в собі сили налаштуватися на позитивний лад, а слідом за цим зовнішня картина світу почне стрімко змінюватися. Астрологи радять не витрачати себе на розваги, а сконцентруватися на роботі. Зірки пророкують нову посаду і збільшення прибутку, а в сім'ї – гармонія та лад.

А ось Левам взимку довелося задовольнятися малим або навіть влізти в борги. Але закінчення березня обіцяє потужний ривок. Астрологічний прогноз нагороджує знаків колосальним запасом сил та енергії, що дозволить досягти будь-якої поставленої мети. Астрологи рекомендують не квапити події і слідувати за ритмом загального потоку. При цьому, не варто сумніватися і відступати. Зірки запевняють, що інтуїція допоможе зробити Левам вірний вибір. За прогнозами, велика ймовірність познайомитися і розташувати до себе впливову особу, що позитивно позначиться на професійній діяльності.

Тоді як Скорпіону астрологи радять завершити всі розпочаті раніше проекти. Зірки обіцяють позитивні результати, повернення стабільності й упевненості в завтрашньому дні. За прогнозами астрологів, обставини грають на стороні Скорпіонів: ви зловите перспективні можливості і познайомитеся з приголомшливими людьми. Крім того, прихильний прогноз і в любовних відносинах. Самотні отримають шанс знайти свою половинку, а сімейні отримають добробут і взаєморозуміння.

Раніше "Коментарі" писали, кому із знаків зодіаку конфлікти підуть на користь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!