Головна Новини Суспільство події В Україні зафіксовано нові випадки захворювання на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні зафіксовано нові випадки захворювання на коронавірус

Два нові випадки коронавируса зафіксували на Західній Україні. Тест на інфекцію показав позитивний результат.

16 березня 2020, 10:38 comments3883
Поділіться публікацією:
В Україні зафіксовано нові випадки захворювання на коронавірус

Ще два нові випадки захворювання на коронавірус Covid-19 виявили в Чернівецькій області. Пацієнти ізольовані, повідомляє в Facebook Центр громадського здоров'я України.

Таким чином кількість випадків інфікування зросло до 5-ти. Раніше діагноз Covid-19 поставили двом пацієнтам в Чернівцях, а також жінці в Житомирській області. Останню лікарям врятувати не вдалося, 71-річна пенсіонерка померла від двосторонньої пневмонії.

Сьогодні в Міністерстві охорони здоров'я заявили ще про два випадки Covid-19 в Чернівецькій області. Це зробили після того, як отримали офіційні результати лабораторних досліджень Центру громадського здоров'я. Тест на коронавірус виявився позитивним. Поки невідомо, хто саме ці пацієнти і чи контактували вони з тим, хто захворів раніше.

З початку спалаху коронавірусу в Україні було 94 підозри на Covid-19. 80 з них не підтвердилися, 9 все ще знаходяться на дослідженні.

Щоб уберегтися від коронавірусу Центр громадського здоров'я закликає українців уникати скупчення людей, не контактувати з тими, хто потенційно може бути інфікованим. Варто уникати вживання в їжу сирих, термічно необроблених продуктів, мити руки з милом протягом 20-30 секунд і при перших симптомах хвороби звертатися до лікаря. При цьому медики нагадують — звичайна медична маска не захистить від коронавірусу, її варто носити тим, хто вже захворів, щоб не поширювати інфекцію далі.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в США винайшли найшвидшу систему для тестування на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!