Головна Новини Суспільство події "Перетинаючи кордон, коронавірус перетворюється на ГРВІ": митрополит образився на слова Комаровського і записав відео
commentss НОВИНИ Всі новини

"Перетинаючи кордон, коронавірус перетворюється на ГРВІ": митрополит образився на слова Комаровського і записав відео

Комаровський висміяв дії Вінницької єпархії УПЦ Московського патріархату в Мережі, після чого до нього звернувся митрополит Варсонофій

16 березня 2020, 11:30 comments6519
Поділіться публікацією:








"Перетинаючи кордон, коронавірус перетворюється на ГРВІ": митрополит образився на слова Комаровського і записав відео

У Мережі розгорівся скандал між Українською православною церквою Московського патріархату та відомим українським педіатром Євгеном Комаровським. Вся справа в тому, що останній прокоментував хресний хід у Вінниці на честь Торжества Православ'я: близько 7000 людей зібралися разом, щоб перемогти спалаху хвороб, зокрема — коронавірус. Комаровський же висміяв дії Вінницької єпархії в соцмережах, після чого до нього за допомогою відео звернувся митрополит Варсонофій.
“Разом зібралися 7 тисяч чоловік, які показали, як потрібно проводити протиепідемічні заходи, — жартома заявив Комаровський. — На думку більшості експертів, перетинаючи кордон з нашою країною, коронавірус перетворюється на ГРВІ".
На слова Комаровського відреагував митрополит Вінницької УПЦ МП Варсонофій, який, сидячи в авто, записав відеозвернення до відомого лікаря. Святий отець каже, що раніше він поважав думку Євгена Комаровського, однак тепер ставлення до нього інше. Мовляв той "сміється над молитвами, хресним ходом, висміює тисячі православних людей, що йдуть проти коронавірусу".
"Спочатку треба було подивитися, що в історії такі хресні ходи відбуваються щороку у кожному місті", — каже митрополит, розгледівши в словах шоумена політичний підтекст і негативне ставлення до Московського патріархату УПЦ.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в США тестують вакцину проти коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!