Головна Новини Суспільство події Масова евакуація українців з 11 країн: звідки завтра повертаються сотні співвітчизників
commentss НОВИНИ Всі новини

Масова евакуація українців з 11 країн: звідки завтра повертаються сотні співвітчизників

Авіакомпанія "МАУ" здійснить масову евакуацію українців з Дубая, Каїра, Тель-Авіва, Єревана, Стамбула, Баку та інших міст

16 березня 2020, 15:30 comments2704
Поділіться публікацією:
Масова евакуація українців з 11 країн: звідки завтра повертаються сотні співвітчизників

Завтра, 17 березня, авіакомпанія "МАУ" здійснить масову евакуацію українців з десятка країн. Повернутися додому зможуть тільки громадяни нашої країни, а тих, у кого немає внутрішніх документів, на рейси не пустять.
Згідно з інформацією на сайті компанії, до Києва прилетить 11 літаків з Дубая, Каїра, Тель-Авіва, Єревана, Стамбула, Баку, Торонто, Нью-Йорка, Бангкока і Кишинева. Далі "МАУ" закриває авіасполучення до 31 березня.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Антимонопольний комітет почав розслідування через різкий стрибок вартості квитків в компанії "Міжнародні авіалінії України" напередодні припинення авіасполучення у зв'язку з заходами по карантину, запідозривши керівництво у ручній "накрутці" тарифів. У свою чергу, сама авіакомпанія заперечує спробу "нажитися" на міжнародному катаклізмі, про що опублікувала повідомлення на сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!