Головна Новини Суспільство події Плюси коронавіруса у Венеції і нова перемога Джо Байдена: ТОП-5 новин минулої ночі
commentss НОВИНИ Всі новини

Плюси коронавіруса у Венеції і нова перемога Джо Байдена: ТОП-5 новин минулої ночі

Українців, які підхопили коронавірус в світі і Україні стало більше, а Володимиру Путіну дозволили залишитися в Кремлі.

17 березня 2020, 07:44 comments2700
Поділіться публікацією:








Плюси коронавіруса у Венеції і нова перемога Джо Байдена: ТОП-5 новин минулої ночі

Українці на карантині

Через загрозу коронавірусу за кордоном на карантин відправили 748 українців. Про це повідомили в Міністерстві закордонних справ. Найбільше — 712 осіб — в Єгипті. Це люди яких закрили на карантин у місцевих готелях, де виявили хворих на коронавірусі. Ще 16 людей перебувають на карантині в Японії, 16 — в Бразилії, 3 — в Молдові, 1 — в Росії. Вісьмох українців зараз медики лікують від Covid-19 — в Італії, Німеччині, Польщі, Молдові та ОАЕ. П'ятеро — одужали і вже покинули лікарні. Одна українка на вихідних померла від коронавірусу в Італії. В Україні станом на ранок вівторка офіційно підтверджено 7 випадків зараження Covid-19.


Коронавірус в Південній Кореї пішов на спад

Південна Корея після найпотужнішої спалаху коронавірусу почала потроху оговтуватися. Хвороба, хоч і повільно, пішла на спад. Нових інфікованих з'являється все ще досить багато, але набагато менше, ніж було раніше, каже президент країни Мун Дже Ін. Наприклад, за минулу добу захворіли 84 людини, до порівняння 29 лютого таких за день було 909. Всього в Південній Кореї Covid-19 підхопили близько восьми тисяч людей, 81 через коронавірус загинула.


Несподівані наслідки карантину в Венеції

Але, як виявилося, є у жорсткого карантину і свої плюси. Після того, як Італія опинилася в епіцентрі коронавірусу, зникли натовпи туристів. В тому числі, і в Венеції. Екосистема міста почала відновлюватися буквально на очах. Разом з туристами з внеціанскіх каналів зникли човни, а вода стала на диво чистою, кажуть місцеві. На підтвердження своїх слів вони публікують відео з прозорою водою, чого раніше в Венеції не спостерігалося.


Скачать видео

Раніше Європейське космічне агенство також звернуло увагу на те, що зі зменшенням промислового виробництва та автомобільного трафіку через коронавірусу, повітря в Італії стало набагато чистішим.


Путіну дозволили обнулити президентські терміни

Конституційний суд РФ не став заперечувати проти обнулення президентських термінів Володимира Путіна. Про це йдеться в рішенні суду. Оскарженню воно не підлягає і негайно набуває чинності. Відповідне положення про президентські терміни — одна з поправок до російської Конституції. За них росіяни будуть голосувати на референдумі 22-го квітня. Якщо більшість голосів буде за, то у Володимир а Путіна з'явиться можливість затриматися в Кремлі ще майже на 20 років. Як стверджують фахівці дослідницької організації "Левада-Центр" проти впровадження поправок до Конституції РФ готовий голосувати проти тільки кожен 10-й виборець.


Джо Байден здобув ще одну перемогу на виборах в США

Джо Байден продовжує стрімко йти до головної політичної битви США цього року — президентських виборів. У штаті Вашингтон на праймеріз (первинні вибори, на яких партія вибирає свого кандидата) він здобув перемогу над своїм найближчим суперником Берні Сандерсом, повідомляє газета The New York Times. Хоча різниця між ними і невелика, стверджують журналісти — близько двох відсотків. Поки що це попередні результати, підрахунок голосів триває. Але ймовірність, що щось кардинально зміниться, невелика. Серед республіканців на праймеріз поки лідирує нинішній президент Дональд Трамп.

Також "Коментарі" розповідали, яким буде цей вівторок, 17 березня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!