Головна Новини Суспільство події Карантин в Криму: залишили тільки ярмарок трун
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин в Криму: залишили тільки ярмарок трун

Ярмарок трун в Сімферополі проведуть, не дивлячись на карантин в Криму. Це єдиний масовий захід, який окупаційна влада вирішила не скасовувати.

17 березня 2020, 14:37 comments4220
Поділіться публікацією:
Карантин в Криму: залишили тільки ярмарок трун

У Криму частково запроваджують карантин і скасовують всі масові заходи. Залишити вирішили тільки один — ярмарок трун. Відповідне розпорядження підписала підконтрольна окупантам глава Сімферополя Олена Проценко.

Не дивлячись на загрозу поширення коронавірусу, щорічний ярмарок трун і траурних вінків в окупованому Криму відбудеться, як і планувалося раніше. В найближчому часі це одне з небагатьох масових заходів, які зможуть собі дозволити кримчани. Все решта — під забороною. Скасувати довелося всі творчі, спортивні та публічні заходи.

Так звана мер Сімферополя Олена Проценко пояснила, що не скасовуватимуть ярмарок з однієї простої причини — це торговий захід, а не видовищний, а значить проводити його можна.

Трунний ярмарок працюватиме протягом декількох місяців, а місце на ньому виробникам трун, вінків та іншої траурної продукції надають безкоштовно, пишуть місцеві журналісти.

До подібного рішення самі кримчани поставилися скептично. "Гаразд туалетний папір. Річ потрібна. Але жодного разу за 60 років не бачила ажіотажу на труни і траурні вінки", "Зайнятися їм більше нічим? Чи труни настільки затребувані, що потрібно ярмарки влаштовувати? Зайнялися б краще міською екологією", пишуть сімферопольці в соціальних мережах.

Тим часом, український уряд посилив умови карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!