Головна Новини Суспільство події Стало відомо, як контролюватимуть кількість пасажирів у громадському транспорті під час карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як контролюватимуть кількість пасажирів у громадському транспорті під час карантину

У МОЗ розповіли, як контролюватимуть кількість людей у транспорті, поки в Україні діє карантин через коронавірус

17 березня 2020, 15:46 comments6810
Поділіться публікацією:
Стало відомо, як контролюватимуть кількість пасажирів у громадському транспорті під час карантину

Задля протидії коронавірусній пандемій уряд ухвалив обмежити кількість пасажирів для перевезення на громадському транспорті: для маршруток — не більше 10 людей, тролейбусів — 20, трамваїв — 20 в одному вагоні. Контролювати цей мінімум доручено водіям, а у разі труднощів – допомагатиме поліція. Про це на сьогоднішньому брифінгу розповів заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

За його словами, насамперед водій буде контролювати максимальну кількість пасажирів, які перебувають у маршрутках, автобусах, тролейбусах чи трамваях.

"В першу чергу – це зобов’язання водія. В той же час, в подальшому, якщо не будуть слухатись водія, водій має право викликати поліцію, — повідомив Ляшко. — З поліцією проводять певний інструктаж, вона буде готова долучатись на кожен такий виклик".

Як зазначив Ляшко, поліція обіцяє у найбільш завантажених місцях посадки поставити патрульних. Вони також будуть слідкувати за дотриманням правил, пов’язаних з заборонами через коронавірус.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Зеленський анонсував нові умови життя в карантині: податкові канікули, закриття метро, скасування церковних служб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!