Головна Новини Суспільство події Моторошна аварія зі швидкою в Вінниці і несподівані наслідки коронавірусу в Китаї: топ-5 новин, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Моторошна аварія зі швидкою в Вінниці і несподівані наслідки коронавірусу в Китаї: топ-5 новин, які ви могли пропустити

У Вінниці швидка допомога злетіла на дах легковика, а Євросоюз закриває кордони для іноземців. Але не для всіх.

18 березня 2020, 07:37 comments6448
Поділіться публікацією:








Моторошна аварія зі швидкою в Вінниці і несподівані наслідки коронавірусу в Китаї: топ-5 новин, які ви могли пропустити

Аварія зі швидкою в Вінниці

Страшна аварія сталася у Вінниці близько 22:00. Швидка з включеною мигалкою летіла в лікарню разом пацієнтом. У якийсь момент один з водіїв не пропустив автомобіль екстреної служби. Швидка врізалася в мікроавтобус, а потім злетіла вгору і впала на легковик. Відомо про чотирьох постраждалих, повідомляють журналісти місцевих видань. Травмованих доставили в лікарню. Всі вони у важкому стані.



Скачать видео

У Росії обстріляли вертоліт з пальним

У Комі на півночі Росії невідомі атакували вертоліт, який перевозив пальне. Вантаж мали доставити в Архангельську область, повідомляє ТАСС. Нападники вистрілили, як мінімум, шість разів поспіль. За попередніми даними, в борт стріляли картеччю. У цей момент всередині знаходилися четверо членів екіпажу. Обійшлося без постраждалих. Вертоліт після атаки успішно приземлився. Зараз правоохоронці з'ясовують хто і навіщо стріляв у вертоліт.


Євросоюз закриває кордони

Через швидке поширення коронавірусу Covid-19 в Європі, Євросоюз вирішив закрити кордони для іноземців. Про це домовилися лідери країн ЄС, розповіла канцлер Німеччини Ангела Меркель. Заперечень не було ні у кого. Заборона буде діяти протягом місяця. Вона стосується всіх іноземців. Виняток вирішили зробити для громадян Великобританії, а також Норвегії, Ліхтенштейну, Швейцарії та Ісландії. При цьому країни-члени Євросоюзу хочуть об'єднати зусилля, щоб разом повертати своїх туристів з-за кордону.


Китайці стали частіше розлучатися

Коронавірус, як виявилося, руйнує не тільки здоров'я, а й сім'ї. У Китаї багато пар не витримали випробування карантином і почали розлучатися. Про це повідомляє Daily Mail. Вони занадто багато часу проводять разом в замкнутому просторі. Через це виникають дрібні сварки, впоратися з якими вдається не всім. Наприклад, в Дачжоу менш ніж за три тижні на розлучення подали понад триста пар. І це набагато більше, ніж було в аналогічний період, скажімо, в минулому році. Правда, спалах розлучень може бути пов'язаний і з тим, що якийсь час держслужбовці були в Китаї на карантині через коронавірус і всі бажаючі розлучитися повинні були відкласти розлучення.


В Ірландії ув'язненим заборонили видавати спиртові антисептики

Не дивлячись на спалах коронавірусу, ув'язнені в Ірландії не отримуватимуть спиртові антисептики. Річ у тім, що місцеві умільці навчилися варити з них самогон, пише видання The Journal. Ув'язненим вирішили роздавати більше мила і антисептики, де спирту немає, хоча вони і менш ефективні проти вірусів. Вперше спиртові антисептики в ірландських в'язницях заборонили в 2014-му році, коли ув'язнені зварили з них самогон, випили його і опинилися в лікарні. Потім ще і влаштували там заворушення.


Раніше президент Володимир Зеленський розказав про користь карантину.

Фото: 0432.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!