Головна Новини Суспільство події Стало відомо про ще 12 українців, які захворіли коронавірусом, і новий летальний випадок
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про ще 12 українців, які захворіли коронавірусом, і новий летальний випадок

За даними МЗС, 5 українцям надають допомогу в Німеччині, по двоє хворих - в Італії та Польщі, по одному - в ОАЕ, Домініканській Республіці та Молдові

18 березня 2020, 11:00 comments3620
Поділіться публікацією:
Стало відомо про ще 12 українців, які захворіли коронавірусом, і новий летальний випадок

У МЗС України розповіли про те, що кілька сотень українців зараз знаходяться в карантині в інших країнах. 12 з них в даний момент знаходяться в лікарнях та отримують лікування від COVID-19.

За даними міністерства, 5 українцям надають допомогу в Німеччині, по двоє хворих — в Італії та Польщі, по одному — в ОАЕ, Домініканській Республіці та Молдові. Відомо, що найбільше українців перебувають на карантині в Єгипті: у спекотній країні пандемію перечікує 712 співгромадян. Також відомо про те, що одна українка померла від COVID-19 в Італії.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Італії та Іспанії, де вирує коронавірус, з'явилося правило "1 метра" і тупіт в знак подяки. В умовах жорсткого карантину медики вирішують, кому надавати допомогу, а деякі вмирають, прощаючись з рідними по Skype.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!