Головна Новини Суспільство події Призов тимчасово скасовується через карантин в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Призов тимчасово скасовується через карантин в Україні

Під час карантину військові комісаріати і територіальні центри комплектування та соціальної підтримки призупиняють призов на строкову військову службу

18 березня 2020, 13:17 comments4435
Поділіться публікацією:
Призов тимчасово скасовується через карантин в Україні

Поки в Україні діє карантин через загрозу поширення коронавірусу, юнаків не будуть призивати на строкову службу в армію. Про це повідомляє Міністерство оборони України на своїй сторінці у Facebook.

Повідомляється, що військові комісаріати і територіальні центри комплектування та соціальної підтримки призупиняють заходи призову громадян на строкову військову службу, пов’язані з викликом призовників до призовних дільниць та обласних збірних пунктів. Такий порядок діятиме під час карантину. Зазначимо, що робота з військово-обліковими документами продовжиться.

Нагадаємо, в Україні до 2020 року планують закликати на строкову службу офіцерів запасу – осіб до 43-х років, які не проходили військову службу, але закінчили кафедри військової підготовки. Експерти оцінили на прохання видання "Коментарі" цю ініціативу, в тому числі, чи не може вона стати причиною для протестів.

Раніше портал "Коментарі" писав про основні правила карантину, які потрібно знати українцям. Так, через коронавірусну пандемію уряд України запровадив низку карантинних заходів, за недотримання яких загрожує адміністративна та кримінальна відповідальність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!