Головна Новини Суспільство події Лікарі під підозрою: за справу померлої в Чернівцях українки з коронавірусом взялися копи
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі під підозрою: за справу померлої в Чернівцях українки з коронавірусом взялися копи

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження після смерті 33-річної дівчини в Чернівцях, в крові якої вже після летального випадку знайшли COVID-19

18 березня 2020, 15:35 comments2317
Поділіться публікацією:
Лікарі під підозрою: за справу померлої в Чернівцях українки з коронавірусом взялися копи

У Чернівецькій області правоохоронці відкрили кримінальне провадження після смерті 33-річної дівчини, в крові якої вже після летального випадку знайшли COVID-19. Про це розповіли в облуправлінні Національної поліції.

Після трагічного випадку місцеві медики заявили про те, що причина смерті місцевої жительки — не коронавірус, а хронічне захворювання, яке могло погіршитися через COVID-19. Однак після моніторингу соцмереж за справу взялася поліція, співробітникам якої належить встановити справжню причину смерті молодої українки.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 140 "Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником". Санкція передбачає до двох років в'язниці.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Італії та Іспанії, де вирує коронавірус, з'явилося правило "1 метра" і тупіт в знак подяки. В умовах жорсткого карантину медики вирішують, кому надавати допомогу, а деякі вмирають, прощаючись з рідними по Skype.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!