Головна Новини Суспільство події Укрзалізниця продає квитки на спецпотяги з Польщі: де купити
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрзалізниця продає квитки на спецпотяги з Польщі: де купити

Українців з Польщі Укрзалізниця забере чотирма спецпотягами. Квитки вже у продажу.

19 березня 2020, 12:08 comments3015
Поділіться публікацією:
Укрзалізниця продає квитки на спецпотяги з Польщі: де купити

Укрзалізниця почала продавати квитки на поїзди з Польщі. Українців чотирма спецрейсами заберуть з польського Перемишля (Пшемисля). Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті уряду.

Зараз кордони України закриті на час карантину, який ввели через коронавірус. За кордон, як і в будь-яке українське місто, не літають літаки, не ходять ні поїзда, ні автобуси. Щоб евакуювати українців з Європи, які бажають повернутися додому, доводиться організовувати спеціальні рейси. Три з таких повинні забрати наших співгромадян, які виявилися замкнутими в Польщі.

За сприяння українського уряду і польських дипломатів Укрзалізниця зробить чотири спецрейси до Перемишля, звідки і заберуть українців. Це місто, яке знаходиться практично на кордоні з Україною.

Всі поїзди призначили на п'ятницю, 20 березня. На маршрут вийдуть чотири потяги "Інтерсіті". Перший з Перемишля виїде о 02:30 і в Києві буде орієнтовно в 11:32. Потім слідує рейс о 10:18 з прибуттям о 19:26. Далі рейс призначили на 13:10. В українській столиці його зустрічатимуть о 22:17. Останній спецрейс з польського Перемишля повинен відправитися о 15:45 і прибути до Києва о 00:46 вже в суботу.

Стюарди, які супроводжують рейси, будуть забезпечені засобами для захисту та дезінфекції, запевняють у Кабміні.

Купити квитки на потяги з Польщі можна єдиним способом. Їх продають тільки онлайн і тільки на сайті Укрзалізниці. Купити їх можна вже зараз. Ціна квитків другого класу трохи більше семисот гривень. Поїздка в першому класі обійдеться в 1022 гривні.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Росії зафіксували першу смерть від коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.kmu.gov.ua/news
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!