Головна Новини Суспільство події Благають про допомогу: 9 українців застрягли на круїзному лайнері, що йде до Венеції
commentss НОВИНИ Всі новини

Благають про допомогу: 9 українців застрягли на круїзному лайнері, що йде до Венеції

Круїзний лайнер рухається до Венеції, яка закрита на карантин через спалах коронавірусу.

19 березня 2020, 13:17 comments4136
Поділіться публікацією:
Благають про допомогу: 9 українців застрягли на круїзному лайнері, що йде до Венеції

Дев'ять українців застрягли на круїзному лайнері Costa Victoria. Вони хочуть якомога швидше повернутися додому і благають про допомогу. Про це повідомив в Facebook один з українців — Сергій Компанієць.

Круїзний лайнер вийшов з Оману і зараз прямує до Венеції. І це не дивлячись на те, що Італія охоплена спалахом коронавірусу. Випадки Covid-19 зафіксували і в самій Венеції.

Перш ніж зробити кінцеву зупинку, лайнер Costa Victoria зробить кілька технічних. Зокрема, в порту Греції. Однак, пасажирів випускати з корабля не будуть, каже Компанієць. Чоловік стверджує — всі, хто знаходиться на борту, абсолютно здорові. Їх вже перевірили на наявність коронавірусу 12 березня в порту Салала. Всі тести показали негативний результат, люди отримали відповідні довідки. Не дивлячись на це, пасажири і екіпаж живуть в умовах карантину, залишати межі лайнера їм заборонено.

У порт Венеції корабель повинен зайти орієнтовно 28 березня. Як бути потім, пасажири і екіпаж не знають. Італія закрила всі кордони і скасувала всі рейси через коронавірус.

Українці просять про допомогу Міністерство закордонних справ і українських дипломатів в Італії. Вони не втрачають надію, що їх евакуюють з Італії і всі зможуть благополучно повернутися додому. Поки що з ними ніхто не зв'язувався, підсумував Сергій Компанієць в Facebook.

Нагадаємо, "Коментарі" раніше писали про те, що в Італії за добу від коронавірусу померли майже півтисячі людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!