Процес пішов: коронавірус підтвердився у дружини нардепа Шахова

Лікарі перевіряють близьких нардепа Шахова, який інфікувався коронавірусом, вже підтвердився діагноз у його дружини

Народний депутат Сергій Шахов, у якого вчора виявили коронавірус, інфікував "китайським" вірусом свою дружину. Про це він сказав "УП".

Так, спочатку нардеп розповів про захворювання сестри, але у лікарні уточнили – тест позитивний отримала дружина Шахова. Додамо, що Київська обласна державна адміністрація у Facebook повідомила про ще одне захворювання на коронавірус в області. Стан жінки, члена родини Шахова, лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Наразі на Київщині виявлено 5 випадків підозри на захворювання. З них 2 - у Білій Церкві, 2 – у Києво-Святошинському районі, ще 1 – у Броварах (підозра не підтвердилася).

Нагадаємо, український народний депутат Сергій Шахов інфікувався коронавірусом. Нардеп розповів, що симптоми з'явилися три дні тому: була температура 38 градусів. Тому викликав лікарів, здав аналізи на грип, які не підтвердилися. Однак тесту на коронавірус в лікарні "Добробут", куди звернувся нардеп, на той момент не було. Тільки 18 березня лікарі з лабораторії повідомили, що у Шахова підтверджується коронавірус.

Раніше "Коментарі" писали, що у Раді розповіли, хто міг інфікуватися коронавірусом від Шахова.