Головна Новини Суспільство події Стало відомо, де заразилося коронавірусом подружжя з Дніпропетровщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де заразилося коронавірусом подружжя з Дніпропетровщини

Коронавірусом на Дніпропетровщині захворіла подружня пара. Нещодавно вони повернулися з-за кордону.

20 березня 2020, 10:59 comments3466
Поділіться публікацією:
Стало відомо, де заразилося коронавірусом подружжя з Дніпропетровщини

Подружжя з Дніпропетровщини, яке захворіло на коронавірус Covid-19, нещодавно повернулося з Франції. Ймовірно, там вони і могли підчепити інфекцію. Про це повідомив керівник області Олександр Бондаренко.

Перші два випадки інфікування Covid-19 в Дніпропетровській області зафіксували напередодні. До лікарів звернулася подружня пара. Нещодавно вони повернулися з поїздки до Франції, після чого у чоловіка і жінки з'явилися характерні симптоми.

"Їхній стан абсолютно нормальний. Останні кілька днів вони провели в інфекційних боксах. Люди самі звернулися в лікарню. Зараз обидва відчувають себе добре. Температура є, але вона невисока", розповів Бондаренко у відеозверненні на сторінці в Facebook.

За станом здоров'я подружжя постійно спостерігають медики. Поки що ніякої загрози немає. Тепер необхідно визначити осіб, з якими останнім часом спілкувалися хворі. Ці люди також зобов'язані будуть самоізолюватись і пройти ряд необхідних досліджень, зокрема, тест на Covid-19.

За останніми даними в Україні підтвердилося 26 випадків зараження коронавірусом: в Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Чернівецькій, Київській областях та Києві. Найбільше хворих зараз в Чернівецькій області.

Раніше "Коментарі" розповідали, хто міг заразитися коронавірусом від хворого в Житомирі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!