Головна Новини Суспільство події Таксисти погодилися безкоштовно возити лікарів на роботу на час карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Таксисти погодилися безкоштовно возити лікарів на роботу на час карантину

Безкоштовним таксі для лікарів стане в 7 містах України

20 березня 2020, 20:21 comments2587
Поділіться публікацією:
Таксисти погодилися безкоштовно возити лікарів на роботу на час карантину

Таксі в Україні будуть безкоштовно доставляти в лікарні медичних працівників, які задіяні в попередженні та ліквідації вірусу COVID-19. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

Відзначається, що погодилися безкоштовно довозити лікарів до медзакладів таксисти сервісу Über. Домовленість передбачає 10 тисяч поїздок, якими можуть скористатися медичні працівники у містах Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Вінниця під час карантину.

Раніше "Коментарі" писали, що Кабмін звільнив від сплати ввізного мита і ПДВ певний перелік лікарських засобів, медичних виробів і обладнання, необхідних для запобігання виникненню та поширенню COVID — 19, а також для локалізації та ліквідації спалахів цього захворювання.

Також ми писали, що вчені вважають, що COVID-19 омолодився, що підтверджує смерть 10-місячної дитини і підлітка 14 років у Китаї 18 березня. Раніше летальні випадки серед дітей не траплялися. У зв'язку з цим експерти повідомили про нові дослідження коронавіруса у дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!