Головна Новини Суспільство події Ще в одній області ввели режим НС через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще в одній області ввели режим НС через коронавірус

Сьогодні й Харківська область переходить в режим надзвичайної ситуації, стало відомо, що зміниться

21 березня 2020, 16:39 comments3919
Поділіться публікацією:
Ще в одній області ввели режим НС через коронавірус

Сьогодні режим надзвичайної ситуації оголошено в Харківській області. Про це стало відомо під час засідання комісії з техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Таке рішення влада ухвалила після того, як у харків'янки підтвердився коронавірус. Йдеться про дружину депутата Харківської обласної ради, Вікторію Скоробагач. Так, жінка повернулася з Франції, харків'янка перебувала в Київській області, де і проходить лікування. З'ясовують, з ким вона контактувала і чи є в їх числі жителі Харкова і області.
Як повідомив глава ОДА Олексій Кучер, створений штаб, який буде в оперативному порядку координувати всі дії.
"Поки громадський транспорт не зупиняється. На сьогоднішній день нічого не змінюється. Разом з тим, якщо коронавірус далі буде поширюватися, ми маємо можливість оперативно приймати управлінські рішення. Надзвичайна ситуація регіональна дозволяє, наприклад, не порушуючи конституційних прав і свобод людей, прийняти управлінські рішення фактично в ручному режимі досить швидко. Наприклад, ми можемо перекрити кордони для того, щоб з інших областей, в яких зафіксовано більше випадків коронавірусу, просто нікого не пускати", — пояснив Кучер.
Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів України встановив режим надзвичайної ситуації в місті Київ, а також у Дніпропетровській та Івано-Франківській областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!