Головна Новини Суспільство події Погода в Україні сьогодні: сніг та штормове попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні сьогодні: сніг та штормове попередження

В Українському гідрометцентрі прогнозують на 24 березня заморозки і сніг в деяких областях

24 березня 2020, 06:00 comments3105
Поділіться публікацією:
Погода в Україні сьогодні: сніг та штормове попередження

Похолодання в Україні триватиме і сьогодні. Як повідомили у гідрометцентрі, вночі у всіх регіонах було до семи градусів морозу, а вдень у деяких містах обіцяють сніг (дивись малюнок). Тим часом рятувальники попереджають про сильний вітер 15-20 метрів в секунду, в зв'язку з чим оголосили штормове попередження.
Найпрохолодніше 24 березня буде в Києві, а також в Івано-Франківську, Хмельницькому і Тернополі, де стовпчики термометрів покажуть всього +2... +4 градусів. В інших регіонах температура буде приблизно такою ж. Так, максимум цього дня, +4... +6 тепла, сьогодні прогнозують в Ужгороді, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Донецьку, Луганську, Харкові та багатьох інших обласних центрах. Але якщо практично по всій території України буде сонячно, на Донбасі та в Криму можливий сніг.
Завтра температура триматиметься на такому ж рівні, проте вже в четвер потеплішає до +11-ти. У п'ятницю синоптики обіцяють сонце і 15 градусів тепла. Похолодання у найближчі дні не передбачається.

picture
Раніше ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!