Головна Новини Суспільство події Бонуси карантину: Pornhub відкрив доступ до відео преміум-класу для всіх країн
commentss НОВИНИ Всі новини

Бонуси карантину: Pornhub відкрив доступ до відео преміум-класу для всіх країн

Pornhub закликав дотримуватися режиму самоізоляції через коронавірусну пандемію, надавши преміум-доступ до «полунички» всім бажаючим

24 березня 2020, 14:21 comments6763
Поділіться публікацією:
Бонуси карантину: Pornhub відкрив доступ до відео преміум-класу для всіх країн

Ресурс з фільмами для дорослих Pornhub вирішив внести і свою лепту в боротьбу з коронавірусом. Так, раніше сайт відкрив доступ до преміум-контенту жителям Італії, а тепер дозволив безкоштовно дивитися відео преміум-класу й іншим країнам.

"Залишайтеся вдома і допоможіть згладити криву! Оскільки COVID-19 продовжує чинити вплив на всіх нас, Pornhub вирішив продовжити Free Pornhub Premium по всьому світу до 23 квітня. Тож насолоджуйтесь, залишайтеся вдома і будьте в безпеці", — йдеться на офіційній сторінці Pornhub в Instagram.

У коментарі до публікації передплатники активно пишуть слова подяки за такий "карантинний" бонус.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що порносайт Pornhub надав жителям Італії безкоштовний доступ до преміум-сервісу до 3 квітня. Таким чином компанія вирішила підтримати італійців, які перебувають в ізоляції через коронавірусну інфекцію.

"Forza Italia, ми любимо тебе! PornHub вирішив пожертвувати свій процентний дохід з платформи ModelHub за березень, щоб допомогти Італії під час спалаху", — свідчить оголошення на сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!