Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на середу: синоптики розповіли, в які міста України повертається весна
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на середу: синоптики розповіли, в які міста України повертається весна

Згідно з прогнозом погоди, 25 березня в Україні розпочинається потепління, а вже у вихідні повітря прогріється до рекордних для цього тижня відміток

25 березня 2020, 06:30 comments2182
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди на середу: синоптики розповіли, в які міста України повертається весна

Сьогодні вночі стовпчики термометрів впали до 7 градусів морозу, але вже вдень почнеться потепління. Про це інформує Український гідрометцентр, обіцяючи повернення весни в деякі області.

Так, до 9 тепла сьогодні очікується в Запоріжжі, Миколаєві, Херсоні та Сімферополі, а на градус нижчою температура буде в Харкові, Донецьку, Луганську та Кропивницькому.

До 7-ми передають в Києві, Чернігові, Луцьку, Рівному, Вінниці, Ужгороді та інших містах. Мінімальні позначки в +4... +6 градусів очікуються у Львові і Тернополі.

З кожним днем в Україні буде ставати все тепліше, і у вихідні очікується справжня весна: з сонцем і 15 градусами тепла на стовпчиках термометрів.

picture

Раніше ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!