Головна Новини Суспільство події Укрзалізниця відправить два додаткових поїзди за українцями до Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрзалізниця відправить два додаткових поїзди за українцями до Польщі

З Києва до Польщі поїзди вирушать порожніми

24 березня 2020, 18:02 comments2386
Поділіться публікацією:
Укрзалізниця відправить два додаткових поїзди за українцями до Польщі

"Укрзалізниця" відправить два додаткових поїзди "Інтерсіті " з польського Перемишля в Київ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

Зазначається, що перший поїзд № 716/715 відправиться з Перемишля 25 березня в 13:10. По дорозі до Києва поїзд повинен зупинитися у Львові, а потім відправиться до Києва, куди прибуде в 22:17. Другий поїзд № 706/705 повинен відправитися з Перемишля в той же день у 15:50. Згідно з планом він також повинен зупинитися у Львові, а прибуття до Києва заплановано на 00: 46 26 березня.

У повідомленні також зазначено, що з Києва поїзди не будуть брати пасажирів. Купити квитки можна тільки через онлайн-сервіси.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що з Києва до Москви вирушить спеціальний поїзд, який повинен забрати додому українців, які перебувають в Росії. Окремий рейс запланований на 28 березня. Поїзд також доставить російських громадян на територію РФ.

Також ми писали, що експерти розповіли виданню "Коментарі", які ризики несе затяжне обмеження транспортного сполучення в Україні, пов'язане з антикоронавирусными заходами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!