Головна Новини Суспільство події В Одесі не можуть загасити житловий будинок: рятувальники в лікарні, сотня мешканців "оселилися" в автобусах
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі не можуть загасити житловий будинок: рятувальники в лікарні, сотня мешканців "оселилися" в автобусах

У мікрорайоні "Вузівський" в шестиповерхівці на Люстдорфській дорозі в Одесі сталася масштабна пожежа, один з рятувальників в реанімації, і вогонь все ще не загасили

27 березня 2020, 10:00 comments4806
Поділіться публікацією:
В Одесі не можуть загасити житловий будинок: рятувальники в лікарні, сотня мешканців "оселилися" в автобусах

В Одесі з 3:00 горить житловий будинок, в результаті чого постраждало кілька людей. Як повідомляє портал "Думська", пожежа сталася в мікрорайоні "Вузівський" в шестиповерхівці на Люстдорфській дорозі, 140/1. Незважаючи на те, що весь цей час полум'я гасять співробітники ДСНС, вогонь перекинувся на дах і локалізувати його досі не вдалося.

За інформацією правоохоронців та рятувальників, вогонь спалахнув в нежитловий квартирі на шостому поверсі, в якій зберігали макулатуру. Будинок знеструмили і відключили від газу, а сотня мешканців з ночі перебуває в автобусах, де їх забезпечили гарячим питвом.

Станом на 7:00, вогонь поширився на площі 400 "квадратів". Під час гасіння пожежі постраждало два рятувальника, які надихалися чадним газом. Один з них зараз перебуває у важкому стані в реанімації.

У ДСНС говорять про те, що присвоїли пожежі другий ранг, а гасіння вогню ускладнюється через армований дах: рятувальники не можуть дістатися до утеплювача і балок.

Через шість годин гасіння вогонь все ще не ліквідували. На даний момент комунальники пиляють гілки дерев і відганяють весь транспорт, щоб нічого не заважало проїзду спецтехніки.


Нагадаємо, днями в Одесі сталася аварія, в результаті якої один з автомобілів влетів у МАФ і загорівся
.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!