Головна Новини Суспільство події В Україні зміниться погода: метеорологи зробили попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні зміниться погода: метеорологи зробили попередження

Метеорологи повідомили, що зниження температури може завадити розвитку зав'язі плодових дерев

28 березня 2020, 19:07 comments56772
Поділіться публікацією:
В Україні зміниться погода: метеорологи зробили попередження

Україні слід чекати на похолодання, яке може завадити розквіту рослин і зав'язі плодових культур. Інформація про метеорологічні попередження опублікована Українським гідрометцентром на офіційному сайті.

Повідомляється, що з 31 березня по 2 квітня через вторгнення арктичного повітря в західних, північних, більшості центральних областей очікується відчутне зниження температури. За прогнозами Укргідрометцентру, температура вночі досягатиме 0-6 градусів морозу (31 березня в центральних областях від -3 до +3 градусів тепла), а вдень – 1-6 градусів тепла. Тоді як у Карпатах в останній день березня прогнозується помірний сніг, решта часу без опадів, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності — жовтий). До того ж, там температура вночі становитиме 4-9 градусів морозу, а вдень — 0-5 градусів морозу.

"Зниження температури може призвести до пошкодження і загибелі квітів та плодової зав'язі ранорозквітаючих плодових культур: абрикосу, персику, вишні та ягідників", — наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, на суботу синоптики прогнозували теплу погоду без опадів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні в Україні й усьому світі відзначатиметься Година Землі: о котрій слід погасити світло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!