Головна Новини Суспільство події Випробування надпотужної зброї в КНДР і уроки по ТБ для українських школярів: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Випробування надпотужної зброї в КНДР і уроки по ТБ для українських школярів: новини, які ви могли пропустити

КНДР не збирається відмовлятися від ракетних випробувань на тлі пандемії коронавірусу в світі, а Зеленський пропонує українським школярам вчитися по телевізору.

30 березня 2020, 08:19 comments3048
Поділіться публікацією:
Випробування надпотужної зброї в КНДР і уроки по ТБ для українських школярів: новини, які ви могли пропустити

Ракетні випробування в КНДР

Північна Корея заявила про чергове випробування балістичних ракет. Як пише місцеве інформагенство KCNA це були випробування "надважкої зброї", а саме системи залпового вогню, і завершилися вони успішно. Незабаром пускову установку хочуть відправити на озброєння армії КНДР і нині вивчали її тактико-технічні характеристики. Ракети запустили в сторону Японського моря. Раніше Південна Корея жорстко розкритикувала дії Кім Чен Ина. Мовляв, подібні випробування під час пандемії коронавірусу в світі недоречні.


Падіння цін на нафту

Пандемія коронавірусу продовжує вражати світову економіку. Черговий удар видався по цінам на нафту. Ціна за барель марки WTI впала ще майже на 4%. Вартість нафти вперше впала до рівня 2002 року, пише DW. При цьому впали в ціні і ф'ючерси марки Brent. У цьому сегменті падіння склало 4,9%. На біржах Азії барель WTI торгують в районі 20 доларів за барель, а Brent близько 23-х доларів. Ціни на нафту обвалилися, не дивлячись на недавнє зростання і зміцнення на кілька відсотків.


Пожежа на газопроводі

Палії ​​сухої трави у Львові влаштували пожежу на газопроводі. Палти почало пізно ввечері недалеко від Львівського аеропорту. Потім вогонь від трави перекинувся на ділянку газопроводу. Під впливом високої температури зруйнувалася поліетиленова труба в місці, де вона виходить із землі і переходить на сталевий надземний газопровід. В результаті, без газу зовсім залишилося сусіднє село Скнилів. Представники "Львівгазу" обіцяють відновити газопостачання до обіду понеділка, 30 березня. Там хочуть звернутися в поліцію, щоб знайти паліїв трави і покарати їх.


Уроки по ТБ

Школу в телевізорі хочуть організувати для українських школярів. Поки вони сидять вдома через карантин, вчити уроки зможуть, включивши той чи інший канал. Про це заявив президент Володимир Зеленський. З 6 квітня запускають проект "Всеукраїнська школа онлайн", уроки транслюватимуть відразу на декількох каналах. Вчителі будуть пояснювати ту чи іншу тему з певного предмету. Всього таких предметів 11. Вчителями для школярів всієї країни на час карантину стануть 40 педагогів столичних навчальних закладів. Зйомки уроків вже стартували. Це будуть уроки для 5-11 класів. Перегляд уроків справа добровільна, але Володимир Зеленський просить батьків і школярів навчання по телевізору не ігнорувати. Розклад уроків з'явиться незабаром.

Читайте також, яким буде понеділок, 30 березня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!