Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на сьогодні: із заморозками і очікуванням весни
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на сьогодні: із заморозками і очікуванням весни

31 березня, згідно з прогнозом синоптиків, в Україні очікується суттєве похолодання

31 березня 2020, 06:30 comments2574
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди на сьогодні: із заморозками і очікуванням весни

В Україну знову повернулися морози. Як повідомили у гідрометцентрі, сьогодні вночі стовпчики термометрів у багатьох регіонах опустилися до -6 градусів. Вдень же мінусових позначок не передбачається, проте буде набагато прохолодніше, ніж учора (дивися ілюстрацію).

Так, у Києві, Полтаві, Сумах, Чернігові, Черкасах, Кропивницькому та інших містах температура коливатиметься від +3-х до +5-ти градусів. У Львові, Івано-Франківську та Чернівцях повітря прогріється до 6-ти тепла. На градус більше стовпчики термометрів покажуть у Харкові, Дніпропетровську, Одесі та Миколаєві. Найтепліше буде в Сімферополі, Запоріжжі та Донецьку (до +11-ти). А в Луганську очікується максимум цього дня: 12 градусів тепла.

Завтра буде так само прохолодно, але вже через день очікується несуттєве потепління. У вихідні повітря прогріється до +13-ти, однак можливий дощ.

picture

Раніше ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!