Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 1 квітня: скільки триватиме холод в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 1 квітня: скільки триватиме холод в Україні

У гідрометцентрі розповіли, коли в Україні чекати на потепління і якою буде погода сьогодні

1 квітня 2020, 06:30 comments2400
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди на 1 квітня: скільки триватиме холод в Україні

В Україні продовжує зберігатися прохолодна погода. Як повідомили в гідрометцентрі, у перший день квітня вночі стовпчики термометрів опустилися до 8-ми градусів морозу. Вдень же заморозків не буде, однак мінімальні позначки складуть всього 4 градуси тепла (дивися ілюстрацію).
Так, у багатьох регіонах сьогодні температура коливатиметься від +4-х до +6-ти градусів. Такий прогноз синоптики зробили для Сум, Харкова, Луганська, Львова, Івано-Франківська, Тернополя та інших міст. А максимум цього прохолодного дня очікується в Одесі, де температура становитиме +7... +9 тепла. На градус менше стовпчики термометрів покажуть у Херсоні, Миколаєві, Сімферополі, Запоріжжі, Вінниці та Ужгороді. День буде хмарним, без опадів, а пориви вітру становитимуть до 10 метрів в секунду.
У Києві 1 квітня очікується до 7 тепла, але вже завтра потеплішає до 10-ти. Синоптики кажуть, що температура на цьому тижні залишиться в межах 8-10 градусів тепла, а нічних заморозків більше не буде.

picture
Раніше ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!