У Херсонській області ліквідують службу щастя і покращення життя

Голова Херсонської ОДА ліквідував службу щастя

Служба щастя і поліпшення якості життя Херсонської області припинила своє існування. Відповідне розпорядження видав голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

"Начальнику управління по роботі з персоналом апарату Херсонської обласної державної адміністрації Сторчак O. A. повідомити працівників служби щастя і поліпшення якості життя Херсонської обласної державної адміністрації про ліквідацію служби і можливе звільнення з займаних посад", - зазначено в документі.

При створенні служби щастя чиновники збиралися враховувати бажання і настрої громадян.

"Завдання цієї служби - визначати індекс щастя, методологія розрахунків якого вже затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації. Служба буде вимірювати цей індекс, розуміти, яка його динаміка з року в рік, з кварталу в квартал або протягом півроку, наприклад. І, виходячи з цього, розуміти, що саме не влаштовує людей, робить їх нещасними", - у свій час заявляв радник Гусєва Андрій Богданович.

Зазначимо, що раніше ЗМІ повідомляли про те, що штат Служби (заступник начальника і три головних спеціаліста) не сформований. Працюють там тільки керівник - Весна Карпук (раніше працювала директором магазину одягу) і провідний консультант Анастасія Роман (вона - юрист). Їх зарплати склали 17 600 грн. і ведучому консультанту - 7504 грн. 50 коп. на місяць.

незвичайних фактів про щастя.