Головна Новини Суспільство події У померлої породіллі з Прикарпаття виявили коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У померлої породіллі з Прикарпаття виявили коронавірус

Породіля померла напередодні після того, як у неї різко піднялася температура.

1 квітня 2020, 10:33 comments2928
Поділіться публікацією:
У померлої породіллі з Прикарпаття виявили коронавірус

У породіллі, яка напередодні померла в пологовому будинку на Прикарпатті, виявили коронавірус Covid-19. Про це повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Жінка нещодавно повернулася з Польщі. Кілька днів тому її привезли до пологового будинку. Вона сама народила дівчинку природним шляхом, імовірно на 38-39 тижні вагітності. Стан дитини задовільний, кажуть лікарі. Дівчинка дихає самостійно і будь-якої загрози її здоров'ю немає.

А от мамі дівчинки після пологів різко стало погано. У неї стрімко піднялася температура. Ніяких інших симптомів коронавірусу у жінки не було: ні кашлю, ні ускладненого дихання. Разом з тим породілля страждала від ожиріння та артеріальної гіпертензії. Температура різко підскочила до 38-39 градусів. Вже на наступний день після пологів жінку підключили до апарату штучної вентиляції легенів. А ще через день породілля померла. Їй зробили тест на коронавірус і той показав позитивний результат.

Зараз в перинатальному центрі, де знаходилася породілля, вирішують, як бути далі і чи варто закривати весь пологовий будинок на карантин.

Станом на ранок середи, 1 квітня, в Івано-Франківській області підтвердили 41 випадок інфікування коронавірусом. Три пацієнта померли.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Тернопіль посилює карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!